Opdrachtgevers

Mijn opdrachtgevers typeren mij als professioneel, pragmatisch en betrokken. Ik heb de meeste ervaring in telecom en internet. Dat blijkt een goede basis om ook in andere branches processen te optimaliseren en ze te ondersteunen met slimme software. Op deze pagina's vindt u een selectie.

Breezz

Breezz levert white label VoIP-telefoniediensten aan lokale partners die zich vooral richten op de zakelijke markt. De samenwerking met de partners wordt van verkoop tot en met facturatie ondersteund met online beschikbare functionaliteit. Jeroen Beekhof superviseert de ontwikkeling, implementatie en support van de software. Erik Garritsen, directeur van Breezz, vertelt hoe de samenwerking verloopt...

Bulbby

BULBBY biedt je de mogelijkheid trendy cadeaus persoonlijk en daardoor uniek te maken. Dat gaat veel verder dan het bedrukken van een cadeau met een naam. BULBBY biedt een immense verzameling naamlogo’s, ontworpen door eigen designers. 
Mijn project: de herbouw in HTML5 van de applicatie die het personaliseren verzorgt . Ook gebruikers van iPads en andere apparaten die geen Flash ondersteunen, kunnen hun cadeaus nu zelf personaliseren.

BuyYourWine.com

BuyYourWine.com beschikt met ruim 3600 wijnen over het grootste online aanbod van Nederland. De combinatie van hoge volumes, foutloze processen en een goed vindbaar kwaliteitsassortiment stelt hoge eisen aan de techniek. Directeur Majo Diepman vertelt over de samenwerking met Jeroen Beekhof, die de software achter de webwinkel volledig opnieuw neerzette...

CCV

CCV biedt met CCVNET een compleet breedbandpakket: een snelle, betrouwbare ADSL-verbinding waarmee ondernemers kunnen bellen, internetten en pinnen. Betaalautomaat en breedbanddiensten worden ondergebracht bij één leverancier.
Mijn project: de aanpak van een aantal operationale en procesgerelateerde zaken. In nauwe samenwerking met interne en externe stakeholders zijn oplossingen en verbeteringen geïmplementeerd. Het project is na twee maanden succesvol afgerond.

Ontzorgnet

Ontzorgnet ontzorgt zorginstellingen en eindgebruikers op het gebied van telefonie, internet en televisie. De dienstverlening ontstond als antwoord op de vraag van een zorggroep om een verbeterd beheerproces rond de telefonie- en internetdiensten voor een groot deel van de ruim 3000 cliënten. Cruciaal in de verbeteringen is het  nieuwe portaal, ontwikkeld onder leiding van Jeroen Beekhof. Directeur Jouke Veninga gaat in op de samenwerking...

UNET

UNET levert informatie- en communicatiediensten via breedbandverbindingen. Jeroen Beekhof was sinds 2003 als operationeel manager verantwoordelijk voor de complexe processen in de keten. Later zorgde hij als manager software development ook voor de ondersteuning van de samenwerking door een portal. Directeur Gert van der Weide schetst de ontwikkeling van zijn bedrijf en van een gewaardeerd ex-medewerker...

VB Telecom

VB Telecom is een strategische samenwerking met Verizon Business ontstaan uit een 10 jaar lange samenwerking. Verizon Business heeft VB Telecom gekozen als servicepartner voor Europa. VB Telecom kan hiermee de zakelijke markt de kwaliteit en schaalvoordelen van een multinational geven. VB Telecom bedient inmiddels namens en voor Verizon Business duizenden klanten. Mijn opdracht was het ontwerpen en laten ontwikkelen van een provisioning portal. Het afronden van de opdracht ging samen met een overdracht van de aansturing van de hiervoor opgzette nearshoring software development samenwerking.

Ziggo

Voor een onderdeel van Ziggo Zakelijk wordt diverse software ontwikkeld voor de ondersteuning van whitelabel partners. Daarnaast worden maatwerk oplossingen voor VoIP-gebaseerde telefoniediensten ontwikkeld, voor een optimale eindgebruikerservaring en eigen unieke producten. Mijn rol hierbi is het aansturen van deze software ontwikkeling en het vertalen van de business requirements naar solide oplossingen. Het ontwikkelteam bestaat zowel uit externe (nearshoring in Europa) als eigen ontwikkelaars.

 
 
© 2013 Beekhof Professional Services