ONTZORGNET

'Jeroen creëert meerwaarde voor onze klanten. Daarom blijven we systematisch investeren in slimme functionaliteit.'

Ontzorgnet ontzorgt zorginstellingen en eindgebruikers op het gebied van telefonie, internet en televisie. De dienstverlening ontstond als antwoord op de vraag van een zorggroep om een verbeterd beheerproces rond de telefonie- en internetdiensten voor een groot deel van de ruim 3000 cliënten. Cruciaal in de verbeteringen is het  nieuwe portaal, ontwikkeld onder leiding van Jeroen Beekhof. Directeur Jouke Veninga gaat in op de samenwerking.

"Wij bieden zorginstellen en eindgebruikers allereerst online functionaliteit die hen inzicht en sturing in belgedrag en internetgebruik biedt. Ten tweede verlossen wij instellingen en gebruikers van de financieel-administratieve rompslomp doordat we de facturering en de betalingen volledig voor ze afhandelen. De instelling krijgt één maandelijkse factuur en realiseert daardoor aanzienlijke kostenbesparingen. De eindgebruikers zijn kinderen en volwassenen met een beperking en mensen  die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Zij of hun bewindvoerders hebben volledig inzicht en kunnen de diensten 24/7 aanpassen aan hun wensen en omstandigheden. We bieden de bijzondere doelgroep van onze eindgebruikers behalve een portaal een uitstekend bereikbare helpdesk met medewerkers die helemaal op hen zijn ingesteld. Het portaal is live sinds april 2013 en zowel de beheerders als de eindgebruikers zijn zeer tevreden.

Sneller en makkelijker

De eerdere versie van ons portaal bood wel online inzage, maar het wijzigen van een limiet of een abonnement verliep via e-mail. Dat werkte vertragend en was foutgevoelig. We zagen duidelijk voor ons hoe we het beheerproces sneller, makkelijker én beter schaalbaar konden laten verlopen. Op dat moment zijn we met Jeroen Beekhof in gesprek geraakt. Hij heeft onze wensen snel vertaald in een functioneel ontwerp voor een nieuw portaal. Vervolgens heeft hij met zijn eigen team het volledige software-ontwikkelproject voor zijn rekening genomen en binnen budget en planning opgeleverd. Het uitgangspunt was de combinatie van een uitzonderlijk duidelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving met een realtime-koppeling  aan een beproefde, functioneel rijke beheeromgeving. Ons nieuwe portaal is niet gebonden aan providers en werkt overal waar gebruikers beschikken over internet.

Schaalbaar waarde toevoegen

Jeroen begrijpt hoe belangrijk duidelijkheid en gebruiksgemak voor onze klanten zijn en hij overziet de complexiteit van een beheerproces met uiteenlopende individuele gebruikerswensen. Hij is proactief, denkt strategisch mee en komt met veel goede ideeën. Daarbij communiceert hij  nauwkeurig en consequent. De samenwerking verloopt uitstekend, ook nu het project al lang is opgeleverd: we bouwen het portaal stap voor stap verder uit.

Strategie: investeren

Zorginstellingen herkennen de meerwaarde van onze diensten direct. Het portaal is  toekomstbestendig en onze dienstverlening uitstekend schaalbaar. Daardoor groeien we niet alleen snel, maar ook beheerst en in hoge mate voorspelbaar. We blijven systematisch investeren in slimme functionaliteit die onze klanten verder ontzorgt – graag in samenwerking met Jeroen."

 
 
© 2013 Beekhof Professional Services